my weekend



Fredag;
Var i skolan på dagen. Sen efter skolan så åkte vi hem och var med Vicky. Vi fixade oss och klädde på oss till tivolit. Sen klockan kanske sex åkte vi in till stan och gick till Torino och åt kebabtallrik, gillas. Så såg vi någon cykla förbi utanför, de var Bella och vi gick ut och skrek på henne och sen så snackade vi ett tag. Sen gick vi in igen och då kom Johan, Tom och Krille och åt och inte långt efter kom också Fanny och Jossan och åt. Vi pratade lite med dom och sen gick vi vidare upp påtorget för att möta Jennifer. Vi mötte henne och gick ner till tivolit. Köpte biljetter och åkte lite grejor. Träffade lite folk där bl.a: Daniella, Joanna, Emma, Kelly, Sofia, Ida, Isak, Viktor, Jonte osv osv. Sen började det regna massor. Usch. Men vi var kvar och åkte. Mådde så j*vla illa av en karusell, helt sjut! Den hette Over the top och snurrade baouta snabbt. Kändes som att allt snurrade när vi gick ur den och usch! Vi åkte hem klockan elva, duschade och gick över och sov hos Vicky.

Lördag;
Vi blev väckta av Ingela(Vickys mamma) typ klockan nio? Vi gick upp och fixade oss och sen åkte Maria och Vicky till Bålsta på deras gymnastik-uppvisning som inte jag kunde vara med på pga min j*vla tå!! Jag och mamma åkte dit och kollade i alla fall och sen åkte vi hem. När vi kom hem så gick vi över till Vicky och fixade oss och sen åkte vi in till tivolit. Vi mötte Jennifer på stan och vi gick ner mot tivolit. Vi köpte biljetter och åkte lite. Sen åkte vi hem klockan elva igen. Var svinkallt ute! Vi gick över till Vicky, badade badkar och sen gick vi och lade oss.

Söndag;
Vaknade runt halv elva gick upp och duschade hemma hos Vicky och sen fixade vi oss och cyklade in till tivolit och vårmarknaden. Vi köpte heliumballonger på marknaden och sög i oss det, man får ju sån här rolig röst av det, haha underbart roligt! Sen gick vi och åt på Rico's  och sen ner mot tivolit. Åkte bara en gång. Vi cyklade typ hem efter det. Var med Vicky till hon skulle på träning då vi gick hem och inte gjorde någoting , typ satt vid datorn, och sen åt vi också. Vi sov i utbyggnaden inatt också! Grymt mysigt, den är typ klar nu. Tar nog lite bilder när den är helt klar ;)
Tack för en underbar helg till alla som var med och gjorde den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: