valborg imårn

hellu bitches.
Dagen har varit, lååång. Började med skolan som vanligt, usch och fy och blä. Sen vart det hem och fixa sen åkte maria iväg på träning och jag pluggade matte och svenska. Haha, pluggis? I alla fall så känner jag mig j*vligt duktig som har gjort det nu. Imårn är det VALBORG! ska bli super roligt, ska in till enavallen med Vicky och Issa, I guess. Sen träffar vi folk där och drar kanske någonstans? Sover hos Vicky på kvällen med. Hel kul!
Ska sussa nu i alla fall, är super trött!

shopping

tjena, hallå, hej!
sitter faktiskt och lyssnar på den låten nu, hahah!

Ja, men va och shoppade i vrås idag. Hittade riktigt mkt faktiskt. Blev 5 tröjor från ginatricot, ett armband, en cardigan, 2par trosor, solpuder och rouge från hm, en mascara från maxfactor(den här nya ectation lash mascara eller  vad den nu hette, med extra långborste) från åhlens. Träffade även vicky där. Hahahah springer på varandra sådär hur som helst överallt. Jaja, hon hade köpt saker hon också, riktigtriktigt fina grejjer!

Men nu ska jag inte slösa bort med tid. pussssssss...

I don't like mondays

så sann låt! lyssna och njuuuut!

my weekend



Fredag;
Var i skolan på dagen. Sen efter skolan så åkte vi hem och var med Vicky. Vi fixade oss och klädde på oss till tivolit. Sen klockan kanske sex åkte vi in till stan och gick till Torino och åt kebabtallrik, gillas. Så såg vi någon cykla förbi utanför, de var Bella och vi gick ut och skrek på henne och sen så snackade vi ett tag. Sen gick vi in igen och då kom Johan, Tom och Krille och åt och inte långt efter kom också Fanny och Jossan och åt. Vi pratade lite med dom och sen gick vi vidare upp påtorget för att möta Jennifer. Vi mötte henne och gick ner till tivolit. Köpte biljetter och åkte lite grejor. Träffade lite folk där bl.a: Daniella, Joanna, Emma, Kelly, Sofia, Ida, Isak, Viktor, Jonte osv osv. Sen började det regna massor. Usch. Men vi var kvar och åkte. Mådde så j*vla illa av en karusell, helt sjut! Den hette Over the top och snurrade baouta snabbt. Kändes som att allt snurrade när vi gick ur den och usch! Vi åkte hem klockan elva, duschade och gick över och sov hos Vicky.

Lördag;
Vi blev väckta av Ingela(Vickys mamma) typ klockan nio? Vi gick upp och fixade oss och sen åkte Maria och Vicky till Bålsta på deras gymnastik-uppvisning som inte jag kunde vara med på pga min j*vla tå!! Jag och mamma åkte dit och kollade i alla fall och sen åkte vi hem. När vi kom hem så gick vi över till Vicky och fixade oss och sen åkte vi in till tivolit. Vi mötte Jennifer på stan och vi gick ner mot tivolit. Vi köpte biljetter och åkte lite. Sen åkte vi hem klockan elva igen. Var svinkallt ute! Vi gick över till Vicky, badade badkar och sen gick vi och lade oss.

Söndag;
Vaknade runt halv elva gick upp och duschade hemma hos Vicky och sen fixade vi oss och cyklade in till tivolit och vårmarknaden. Vi köpte heliumballonger på marknaden och sög i oss det, man får ju sån här rolig röst av det, haha underbart roligt! Sen gick vi och åt på Rico's  och sen ner mot tivolit. Åkte bara en gång. Vi cyklade typ hem efter det. Var med Vicky till hon skulle på träning då vi gick hem och inte gjorde någoting , typ satt vid datorn, och sen åt vi också. Vi sov i utbyggnaden inatt också! Grymt mysigt, den är typ klar nu. Tar nog lite bilder när den är helt klar ;)
Tack för en underbar helg till alla som var med och gjorde den!

ätnligen!

JAAAAA! Imorgon är det äntligen tivoli! Har längtat otroligt mycket så nu smäller det!
Men det är även engelska 18 redovisning, fanfanfan, sånt förstör verkligen! -.-

dagen

Hejdär!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Riktigt tråkigt där, har blivit hel dött sen 93;orna slutade förra året.. I alla fall, hade väska med mig för första gången sen riktigt riktigt länge sen :o var lov att ha det för att alla tjejer hade idrott sista timmarna och ingen skulle kunna bära mina saker, hehe. Var fett drygt att hoppa med kryckor och bära väskan samtidigt, den slog i kryckan så hela arm helvetet böjde på sig, aj! Men that's life, så de får man ju bara ta liksom :) Maria har i alla åkt på träning nu och jag sitter här helt ensam! Ska försöka hitta på något att roa mig med, kanske ska städa rummet, det ser ut som fan här så, ah. Måste komma på lite saker att skriva om också! Har feta bristen på idéer nu.

men snälla nån!

Vad i HELVETE!
Det är seriöst fukking snö storm ute!

brutit stortån

JAG HAR BRUTIT MIN F*CKING STORTÅ!
Så irriterad, snubblade på träningen i söndags och bröt skiten. Var på sjukhuset hela dagen igår, missade skolan, var ju ett + i alla fall. Dom bedövade och så skulle dom knäcka tillbaka den, men det gick inte att göra det så nu växer den snett också, great! Jaja, nu blir det kryckor i tio dagar, likielikie och ingen träning på tre veckor, buhu! Är ju dessvärre tivoli i lilla Enköping hela helgen, kommer göra ont i foten. Vi ska i alla fall dit med VICKY :DD Så kommer hoppa omkring där alla tre dagarna, kommer bli sketans kul!

Idag har det inte hänt så mycket, har vart i skolan osv osv. Har haft ont som bara den i tån också men.. That's life. Ska gå och duscha nu.

lite av falun bilderna

lovade ju att lägga ut dom, här är några av 1000 fler!
acceptera att alla inte är direkt jätte fina!

vicky och annie


emma, dåligt kry efter buss resan!


annie och vicky


amelia och maria, dåligt snygga :o




torun, annie, emil, melle, elin och kalle


emma, maria och liiite av amelia


oh herredug!
ta mig tillbaka!

fin söndag..

Ja nu  sitter man här och ska just klä på sig. Träning idag håller fcan på att tröttna..

amen igår så va vi på coop och då när vi ska gå in så träffar vi anton och jake, och dom har jag typ inte träffat på skiiit länge, så kramade dom och sen stod vi och pratade lite, sen va vi lov att gå in och dom skulle hem till anton. Väl. inne så träffade vi även mohammed och claudio, kulkul!

pallar inte skriva, pusssssssssss!

kungligt bra!

sitter här och myser i min sköna bgk tröja. Ska nog kolla på baby blues snart, men först blir det en dusch! ciao!

pluggat hela dagen

Hejsan alla!
Bråkade med mamma i morse om att hon tycker att vi ligger efter i skolan. Så har jobbat hela dagen! Det är ju lördag för tusan! Snacka om bortkastad lördag! Jaja, man känner sig ju ändå lite mer i fas nu så det är ju bra, right? ;) Senare idag ska vi åka in och handla med mami, måste ju komma ut lite idag och se andra människor. Har inte en klätt på mig än!


fett kry bild från istiden 2009/2010 =)

gamla favvolåten?

ja alla lär ju komma ihåg den här låten sen 2004? eller något, grymt skön är den iaf fortfarande!

bilderna från kryssningen!

Här kommer några sköna bilder från kryssningen, man är ju inte dö snygg på alla bilder om man säger så.. Enjoy!


båten


båten


båten


riktigt vacker bild, det där asså. Catta och annie.


maria, catta och annie.mindre fin bild


catta


maria


catta och så ella.


annie, bollhavet gillades stort!


mami och maria


outfit by maria

annie

fuckface aka vi!


vi


vi igen


annie, tok diggar cattas "hippie band".


vi och catta


vi


my dear friend


annie


fett kry på morgonen, raurw!


annie och catta

typiskt

haellllåå snyggginggggggggg ;)
har just klätt på mig nu, mjukisbyxor! Ska typ cykla till skolan. Och självklart är det ända dagen på veckan osm det inte är sol på morgonen.. Men vi får se hur vi gör. Måste skynda nu,
pusshej!

ÄÄÄNTLIGEN!

nu jävlar är min vicky tillbaka igen från thailand! och jag kan bara säga fyfan vad skönt och jag har verkligen saknat henne!

fick ett varsin armband och fotband från henne också, tack så himla mkt!
I will never take it of!

ÄÄÄNTLIGEN!

nu jävlar är min vicky tillbaka igen från thailand! och jag kan bara säga fyfan vad skönt och jag har verkligen saknat henne!

fick ett varsin armband och fotband från henne också, tack så himla mkt!
I will never take it of!

im back on track!

nu jävlar är jag hemma igen! och ja jag har haft det bäst! Bilder kommer senare!

imorgon så...

...drar vi och catta ifrån tråkiga enköping och drar på kryssning!

woho!

måste bara berätta om igår!
ja, de ver ju joar disco och s¨åklart skulle vi dit. Så vi gick till tvillingarna, Issa och Becca och fixade oss och så. Sen vid 8 åkte vi till coop. Där köpte dom tuggummi. På coop var även Mohammed, Bruno och nån annan unknown. Men vi gick vidare till joar och väl framm gick vi in tillsammans med Joanna, Alice och Julia. Betalade och hängde av oss jackorna. Sen var det bara att gå in och kolla läget. Hälsade på alla jag könde och sen dansade vi. Träffade även Elin Sjöberg som jag inte har träffat på cirka 5 år och mer. Jätte kul! Iaf så åkte vi hem sen halv ett och då sov vi hos tvillingarna. Hos dom så kollade vi på en halv film, Så Olika. Sen så så gott som däckade vi senare. Sen idag gjorde vi inte så mkt, kollade på film sen vi halv 7 skulle dom på träning!

MÅSTE TIPSA OM EN FILM!
Den heter "The collector". Det är en skräck film och verkligen hur bra som helst! Det handlar om en kille som ska råna ett hus. Men på samma hus och på samma natt så har en mördare tänkt att slå till. Så mkt kan jag avslöja utan att avslöja för mycket! VERKLIGEN SEDDA!

<--- issa becca --->

kul att vara sjuk på lovet! (y)

hallå där
Sitter här och chillar. Har inte gjort ett skit idag förrutom att sovit från 1 till 5.. har spytt hela natten så aaa. Men är på bättringsvägen och jag ska fan bli frisk till joardiscot på tisdag!!!!!

solsolsol

ser det inte härligt ut?!


idag så har jag hunnit med...

gammalgammal video i repris

jag ska inte bli sjuk!

här sitter man och lyssnar på när ella skriker, hon är förkyld och har feber, lovely (y) + att micke har blivit magsjuk och spydde inatt, så nu gäller det sig att hålla sig isolerad från familjen. Tänker FAN inte vara sjuk på lovet! Men aja. Imårn är det påsk. Hahaha, älskar att leta ägg! Men ska dra nu, ha det bra!

men vafan

hade fixat värsta bra schemat över vårat lov men så är den skit liten när man ska ladda upp den, helvete!

hissen och dissen


DISS

Lockigt hår(på mig)
Det är verkligen inte fint. Ser ut som en jävla pudel! Visst andra kan vara jätte fina i det men  jag, nej, fyfan!
Att dom har lagt ner pea det suger verkligen. Jag vill verkligen ha det tillbaka, det var en kort tid vi hade där, men den var otroligt rolig!
Snö Visst jag älskar snö, men fuck no längre! Jag är så trött på den här skiten. Ge mig sommar, tack!


HISS

Polotröjor
jag gillar verklugen dom, så fina och mysiga. Har två stycken som jag inte har änvänt i skolan än. Har dom mer hemma liksom. Men stor hiss på dom i alla fall, mami loves you!
Skinnjacka Nu när det börjar bli lite varmare ute kan man äntligen börja använde den igen! Har verkligen saknat min älskade jacka.
Glass har säkert hissat detta en miljon gånger förut, men jag kan inte säga något annat än att det klickar mellan mig och glassss!

blev stan ändå

Det blev att åka in till stan i alla fall! Vi köptw naturgodis, fruit shoot, fanta exotix och ben&jarry's. MUMS!!! Så det blir att svulla sig ikväll. Vi kanske ser på någon film och så senare med, kulkul. Vi ska äta middag också, vi äter faktiskt väldigt sen middag i den hör familjen, haha!


bjuder på denna över heta bild på oss och catta från 6;an (y)

med Catta

Hejsan
Sitter här i sängen med Catta som nyss kom! Vi ska kanske in till coop senare och köpa godis och ben&jerry's, mums! I alla fall så ska vi fixa oss lite nu och så får vi se vad som händer!

N-I-C-E

men hallå där ;)

är fett glad, de är ju nämlige¨n så att jag har vatir ledig heeela dagen! Så slutade skolan igår :D men de är dock hemstudiedag så har ju vart lov att plugga lite men aja.. Men Fanny Carlsson sov iaf här från igår till idag, vi kom hem hit och sen så fixade vi oss och åkte hem till Jonte där Lukas också var. Vi kollade på american pie sen så gick vi hem till Lukas och kollade tv.

Men idag ¨s har vi gjort europakurs 2 läxan samt så håller jag på att teckna av mitt rum. Vi skulle göra de i bilden så aja. Men ska dra in till stan nu, ciao!