jag får daaamp!

alltså seriöst, jag får damp snart om inte jag lyckas ladda ner cyberlink youcam!

nu är träningen planerad!

Nu har jsg tänkt lite för att få en riktig killerbikinibody till sommaren! Jag har kommit fram till att jag ska lägga fokus på smalare lår samt mindre rumpa. Så fort hellvetes snön är borta så kommer jag sätta igång.

kom på en sak!

Eftersom att jag har bestämt mig för att få en så fin kropp som möjligt till sommaren så har jag kommit på en sak som jag kan göra nu på vintern! Jag ska äta mindre, äter riktigt mycket nu, usch. Jaja, ska inte äta så mycket så att jag blir proppmätt och sen så ska jag försöka gå på promenix varje dag som jag inte tränar på. Ska i alla fall försöka göra det, hur det går? Det återstår att se..

Mysdressen kom idag

designen suck

D E S I G N E N   H Å L L E R   F O R T F A R A N D E   P Å   A T T   F I X A S

kvällen hos Fanny

Dåligt med uppdatering, vet!
Vi sov ju hos Fanny fredag till Lördag med Melinda och Stina. Catta behövde åka hem för att hon fick typ ögoninflamation och Amanda skulle åka skidor dagen efter. Men det var jätte roligt och vi såg på två filmer, Dark floors och Bröllopsfotografen. Vi somnade kanske runt 5 -  halv 6 så är riktigt mör idag. Och idag har vi inte gjort så mcyket faktiskt har bara typ suttit vid datan och ntagit det lugnt.



Lordi som är monstrerna, haha!



också en ööverhet bild, fanny är dock inte med.

hiss/diss


hiss

mamma- seriöst vad skulle man vara utan sin mamma? Alltså seriöst ingenting!

sanna människor- ja, dert finns allt för mångs som inte är sanna, men dom som verkligen är sanna är dom man egentligen borde se upp till och hålla sig fast vid.

varmt väder- nu jävlar hörrni, nu ser man vääl ett litet ljus i slutet av tunneln. Nui hoppas vi väl fan på att det ska bli varamare och jävligt mkt sol. Jag säger bara en sak, JAG VILL HA SOMMAR NU!


diss

munsår-
jävla äckligt det är alltså! och det förstör liksom allting, om man har kommit till någe man har sätt fram riktigt mkt till så får man det, oj vad kul det blev då, de förstör liksom allt och ont gör det också!

players- ah, jag blir så förjävligt förbannad på såna idioter. Liksom värt liv du verkar ha, playa mig, gör det men förvänta dig inte att jag kommer komma tillbaka till dig sen när du har tröttnat på den andra tjejen du valde istället för mig.

slask- oj vad underbart, noot. Nu kommer ju den här förbannade tiden när all slask kommer innan sommaren och jävlar vad mycket slask det bli i år eftersom att det är så himla mkt snö!

hahah, dagen

Hejhejhej
Idag så vaknade man bredvid vicky och gick trött hem efterosom att hon skulle träna och kloakcn var typ 10 nått? Så var typ död... Iallafall sen 12 cyklade vi inte till ishallen för där skulle vi träffa vicky för att sedan åka hem till Claudio där mohammed, bruno och typ claudios kusin var på plats. Men vi claudio vicky och mohammed satte oss och kollade på fil, resident evil. Jag måste bara påpeka att så mkt pepparkakor har jag nog aldrig ätit på typ sån kort tid herregud vi och vicky typ klämde i oss en massa pepparkarkos och sen kan man säga att det låg krossade pepparkakor i hela huset, hahah vi åt även djupfrysta köttbullar som inte var varma nånstans, hahah. Sen skulle vicky träna igen och då så cyklade vi tillbaka till ishallen och hon tränade i en timme och under den timmen cyklade vi hem till lukas och var lite sociala, hahah, jätte trevligt att vara med han. Sen när vicky hade tränat klart så drog vi hem och då hemma hos vicky så kom wictor och patrick och där var vi tills nu.
Nu såhär på kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film? Imårn blir det sova hos vicky med typ 8 till, där blandannat catta, issa, melle, amanda, stina. trevlans.
pusssssss

gårdagen/dagen

HEJ!
Förlåt för en dålig uppdatering men har inte hunnit uppdatera , har varit ganska mycket på sistone. I alla fall så åkte vi aldrig till STHLM för alla tåg var inställda, buhu. Vi åkte till v-rås istället och där blev det inköpt lite saker. Kan komma bilder senare.

Igår sov vi hos sofia med Ida. När vi kom dit så åt vi och sen så åkte vi in till coop för att köpa godis och juice. Sen så åkte vi hem till Sofia och så kom Wictor och Patrick. Alla vi kollade film och sen så var dom lov att cykla hem fem över ett nån gång på natten. När dom hade gått så satte vi på Sommaren med Göran, sjukt drym film och sen somnade alla.

Vaknade idag ungefär halv tolv. Gick upp åt tacoköttfärs med makaroner, gräddfil, ketchup och grönsaker... Vi satt vid datorerna ett tag och pratade i telefon med Linus men sen bestämde vi oss för att kolla på HippHippHora. Sen blev vihämtade av mamma 5. Så hem duscha och sen dunsade ner här.

Kvällen/natten kommer spenderas i Vickys utehus, grymt chill. Men pallara inte skriva mer nu, hålle på att på skrivkramp, hah.
PUSS!


IDUR                                                                 FIUA

nu drar vi!


facelook for the day

STHLM idag

Tjaba!
vaknade nyss, 45 minuter för sent. Vissa vet ju inte bara hur man snoozar klockan.. I alla fall har plattat håret och sminkat mig. Tåget går 10.10 och vi träffar Catta och Lise där. Ska försöka hitta i alla fall en bikini. Men eftersom jag har typ 53 kr på kortet så får vi se om mamma vill köpa någon till mig. Haha. Ska i alla fall klä på mig nu så vi hörs! Bjuderpå en bil på oss och Catta också;

glider fram på räkmacka...

jappjapp


osminkad
lockigthår
mjukisbyxor
(y)!

efterlängtad mjukisdress!


tro mig den är snyggare på! finns på http://ellos.se klicka in på barn, flickr, stl 128 - 170 cl, set och voila där är den!

håller på med ny design

håller på med en ny design, kan säga att de går skit dåligt! Men de ska bli fixat, håll ut! Det tar kål på mig...

snöstorm

Hejhejhej alla!
Är jätte trött, vet inte varför men har vart de sen fredags :') men iallafall så vare snöstorm igår kväll och natt, puuh! Så de är typ cpe mkt snö, vafan jag som vill ha sommar! Men de kommer väl?
puss

feting diggar bilden ;)

vi är coolast

vi äger dig :)
vi och catta för några veckor sen!
hej drogoffer på första bilden (y)



segt

Sitter här och håller på att ta emot alla bilder som vi tog hemma hos Catta för ungefär en tre veckor sen. Det går i alla fall extremt långsamt! usch. Idag är det i alla fall Lördag och det betyder melodifestivalen! haha, kommer nog inte kolla på det, bara i början eftersom att det är roligast. Ska i alla fall fortsätta med att acca bilder nu, puss!


en av bilderna, vi sitter och äter tacos hemma hos Catta.

SPORTLOV

Okej uppdateringen suger, haha. I alla fall så inatt sov vi hos Jasmine. Super skoj. vI typ kollade på en miljard avsnitt av Cheer. As bra! Och sen kollade vi på någon Alien film också. Vi var på Ug på kvällen med, där var emil, catta, buster med mer. Men nu alla.
DET ÄR SPOOOORTLOV! =D

ska bli så jääävla kul och detta ska vi göra som är planerat hitills:

Söndag: inget bestämmt än.
Måndag: Stockholm med Catta.
Tisdag: Sova hos Sofia
Onsdag: Vara med Sofia
Torsdag: Träning?
Fredag: Sova hos Fanny.
Lördag: Vara med Fanny?
Söndag: inget bestämmt.


Träna

godmorgon!

Är så otrooligt trött! Helt sjukt! I alla fall så är det skola idag och sen så händer det inget alls speciellt förutom träningen ikväll då.  Det ska bli kul.

Har bestömmt mig för att till sommaren få värsta killerbodyn. Så här smal och stgark, ni fattar? Så på våren ska jag träna hårt som fan. Ska springa, gå på promendader, cykla. Ska i alla fall försöka, sen om man lyckas. Ja de får man se i sommar. Haha, men det är värt ett försök. Ska träna lår mage och armar i think. Eller som sagt försöka. Kanske glömmer bort det eller inte orkar. jag är ju inte direkt känd för att ha världens bästa tränningsvilja. Men det är absolut värt ett försök!

längtar!

SÄGER EN SAK, SPPPÖÖÖÖÖÖÖÖRTLÅÅÅÅÅV NÄÄSTA VECKA, JAPPJAPP!
och vikka kommer ha det bäst, humhum?

Utedagen

Idag har vart en vääldigt kall dag. Det började ju som sagt vid pilotbacken. Vi körde på men fter typ en timme blev det svinkallt! Höll på att dö. Seriöst. Så då började vi tjata på lärarna om att vi skulle få gå tidigare, det fick vi inte. Så det var ju bara att keep holding on och försöka hålla värmen. Men det var kul att åka, när man höll värmen. Sen efter så följde Catta med oss hem och vi badade badkar och så. När Catta åkt hem så åkte vi och mamma och köpte en till bil barnstol och sen åkte vi till Amazing Thai och åt, haha stammis? Har i alla fall ont i huvudet så ska väl bara te det lugnt resten av kvällen.

Utedag

Tjaba

Utedag med skolan idag! Vi ska åka pulka, fett skoj! I alla fall så är det typ -10 grader och vi är rejält snygga, haha. Täck byxor, fliströjor och hela partajet. Det ska vara samling där klockan 9.00 och sen slutar vi en timme tidigar, alltså 14.00. As najs! Ska i alla fall klä på oss nu så vi hörs när vi kommer hem. PUSS!


svär, vääärlden skänaste låt!

minnen för livet!


vi och kusin

jag och vicky i samma byxor


vi, linnea, mikk och matilda hos iza

vi, krille, ed  och eklundtvillingarna i sommras.


en av oss på östkusten.


övernattning hos melinda med fanny.


vi på finalands kryssningen.


vi och isabelle och rebecca aka tvillingarna i sommras


vi coh tvillingarna på erikas 40 år fest.

alla <3 dag!

ja, jag kan ju inte säga att alla <3 dag kunde firas bättre en med vicky! bästavän, dej älskar jag alltid!

heheheh, vicky upppppochneeeer :DDDD

godmorgon

GODMORGON!

Vaknade klockan tio, blev väckt av mamma. Ovanligt att amnär uppe så tidigt annars, hihi. I alla fall så idag är det alla hjärtans dag! Och vi fick massa choklad och jox av mami. Tack! I alla fall så ska vi in och kolla på hockey i ishallen med Vicky, halv ett. Så nu ska vi fixa oss, pusss.

btw, har fixat bilbristen! ;)

lagom bitter

hhahaha sitter här och är lite lagom bitter på claudio osm har laddat upp otroligt fina bilder på oss och edina sen joardiscot, man kan säga att vi drog nitlotten med minerna, hahahah!

helgen, lalala..

Kom just ut från duschen. Så jävla skönt det var, vaarmt. I alla fall så kan vi ta lite planering inför helgen. På fredag så kanske vi åker tidigare fårn skolan till VGF hallen med några killar från skolan och tränar, lalala, fan va kul! I alla fall så ska vi vara där i två timmar och stojja omkring, ska mest ligga i gropen OM det blir något. Efter att vi har varit där så ska vi hem till Vicky och göra lite saker och sova i hennes utehus, wiho! Sjukt kul ska det bli, kanske kommer lite folk, hehe ;) Sen på söndagen ska vi jobba ifall vi ska åka iväg tidigar från skolan på fredag. Och sen träning. Grymt najs helg ska det bli i alla fall, längtar!

dagen

halihaloj!

Fortfarande bildbrist = urtråkiga inlägg, wääh!
I alla fall. I skolan idag hade vi en random musik kurs då vi diskuterade om bla tinitus. Så nu har jag världsfobi för att får tinitus. För Viktor våran lärare sa att hans farfar hade så svår tinitus så att tonerna i hans öron kunde väcka honom på nötterna så han spv kanske en timme och vaknade sedan och kunde ibland inte somna om! Shit!

Annars här hemma så har vi bara pluggat, skoj.. noot. Blev att göra klart stegtestet. Inte kul. Men måste redovisa snart så jag ligger lite före, hihi. Ska i alla fall kolla på Paradise Hotel snart, så gryymt bra!

hiss och diss



trevliga kassörskor - asso man blir så himla glad när dom är trevliga och ler och frågar massa saker, alla borde vara så?!

milkshake - säger ju sig självt? bara dra förbi typ donken och beställa en vaniljmilkshake, I liiiike it!

brun utan sol - för dom som inte vill ha solcancer av solarium! ja, jag använder det dock inte men tycker det är hundra gånger bättre en solarium, ingen vill väl ha hudcancer, de borde nästan förbjudas!


otrevliga kassörskor - dom jävlarna förstör seriöst min dag, le förfan kärring de är inge kul om du står där och verkar tråkigast i världen?

fotbollsföräldrar - seriöst hatar dom! Iaf såna som skriker på varenda spelare som får bollen och liksom sköter ett eget litet sportprogram för sig själv och dom den sitter med.var ju på enecopia igår också och hamnade då bakom såna riktigt dryga, höll på att slå till dom kändes de som, även om jag inte skulle. Säger inte att jag hatar alla men såna som skriker och håller på hela tiden, de är riktigt drygt!

bildbrist

sorry för att alla inlägg är så tråkiga med inga bilder eller någonting. Men har sån himla bildbrist! Gud måste verkligen ta nya bilder snart så att det inte blir värsta tråkiga inlägg utan såna här bilder eller någonting!

Btw hittade en jääätte fin tröja/skjorta på ginatricot:


stan

HEJSAN!

Kom nyss hem från stan. Åkte dit med mami efter skolan. I alla fall så blev det några saker inköpta!:

Lack leggins(andra paret)  från JC
En marinblå cardigan från JC
En svartvit sjal från HM
Och brun utan sol, haha bara för att ha liksom.

I alla fall så är det träning snart. Ska bli helt okej kul, ganska taggade nu efter hur bra det gick i helgen! 1 guld och 1 silver! Haha, gryyymt! =D I alla fall så ska jag börja fixa mig lite nu, så vi hörs, puss!
 


i am back on track!

Ja nu är jag äntligen tillbaks!
Kom som sagt hem från Falun idag kom runt 3? var sjukt trevligt hela veckan och vi har haft så obeskrivligt jävla kul! Kanske berättar emra sen, ska sova nu har tävling i Lidingö imårn, pallar inte, men måste!
i'm back om track bitches ;)
bilder kommer btw senare!

bloggtorka? ah typ.

SÄÄÄÄÄÄÄÄMSTA UPPDATERINGEN?!
i alla fall , ska bättraq mig, men börjar få lit bloggtorka, blächan. Jaja, ska försöka skriva lite när jag kommer hem =) Idag kommer Maria hem!

slitet hår

Hejsan alla.
Sitter här vid datorn inne på msn och bilddagboken. Har inte gjort ett skit idag utom skolan där jag jobbade ganska så bra faktiskt. I alla fall så hemma har jag bara badat badkar, fett mysigt är det också ju.

I alla fall så sitter jag här och beklagar mig på mina slitna hårtoppar! Det är helt sjuk vad slitna dom är! Mitt hår kommer säkert gå av till hårbotten, usch! Måste skärpa mig nu alltså!

möta mamma

Ska ut och möta mamma nu! Skriver när jag kommer hem!


falun, här kommer jag!

Och idag drar man till Falun, yees, äntligen! Det är dock bara en av oss som ska åka så blogen slipps inte ;)
Packade jätte mkt idag och väckan blev skit tung, jobbigt om jag måste släpa upp den för alla trappor, För man kan ju inte rulla den där liksom?
men hur fan ska jag klara mig utan annie? :'(( kommer döööö!
Ska iaf åka nu, pussssss!