äntligen är bloggdesignen klar!

tjafan!
äntligen är den rackas designen klar! Och jag måste ju tacka min älskade vän melinda för att ha fixat den från grunden nu! Den blev hur fin som helst! Hon  har också blogg, kolla in den här; http://itismelinda.blogg.se
pussar!

låten

Förlåt för dålig updatering, jaja. Har ialla fall inte gjort så mycket. Tävlade i helgen. gick åt helvete! Ska snart till skolan, så  måste klä på mig nu, puss!

ÄLSKAR LÅTEN!:

Sover hos fanny inatt!

jaa, som sagt. Sen imårn äre tävling TAGGA!

fannypåbild!
älskardig!!!!!!!!

FREDAG

FREDAG!!!!
Äntligen hleg, kjan inte beskriva hur skönt det ska bli! I alla fall är det prov idag. Teknik och det handlar om mekanismer,dvs  motorer kugghjul m.m. Ska i alla fall sminka mig nu så vi hörs när vi kommer hem?!

prov hela tiden?

helvete har prov imårn, om mekanismer. FYFAN!

på söndag ja.

Tävling i Katrinholm på fredag, taggataggatagga. Vi får ju bara hoppas att de går lika bra osm det gick i Lidingö. Det vill säga Silver i matta och GULD i hopp med virusitetspoäng (ett varv var så gott som felfritt, dom sträckta bitches;) )
vi och mikkbebis på bilden, we looove u (L)

bara en sanning


Jag sprutar alltid jätte mycket parfym på mina kläder! Haha, jag gör det för att jag hatar att lukta illa, usch. Så då bombar jag min stackars kläder med parfym och så luktar man gott och fint!

helgen 19-21 mars

fredagen så var man med vicky. Vi skulle in till stan. Väl där så träffade vi Matte Piispannen, Gustev Stenholm, Gustav Borg, Thom och nån till. Vi gick först runt på stan men bestämde oss för att gå och hyra film eftersom att Gustav Stenholm fyllde 15 år, grattis btw! Blev Wron turn dead end 2. Så vi traskade hem till Gustav S och kollade lite på den innan vi gick tillbaka till stan till korsängen där det var korsängsdisco. Vi gick dock inte in utan stod utanför. Väl där så hälsade vi på edina, alice, ida, lowa, eve och fler. Sen helv tolv blev vi hämtade och då sov vi hos vicky.

lördagen så skulle bägge våra och vickys föräldrar på fest. Så vi skulle vakta hennes lillebror David men vi pallade inte sitta hemma så vi drog in tilll stan och var där ett bra tag. Och jag smidi som man är skulle cykla igenom en skit stor vattenpöl. Så när man är i mitten av den så är det vatten upp till tramppedalerna och jag kan inte bara hoppa av så jag cyklar så snabbt som möljligt till land, men dryttar i med en foten och blir dyng sur och fötterna typ förfryser så jag tar av mig skorna och strummporna och sätter på mig ett par fingervantar och dsen lovika vantar löver på föter, voila så var man varm! sen cykla vi hem och så.

söndagen tränade vi bara!

;)


godmorgon bitches!
fan äcklig teknik i skolan idag, palla -.-

ge mig då!

Har kollat i min garderob och har typ ingenting att ha på mig! Så är verkligen shopping beroende och har kollatin några saker som amn skulle kunna tänkas köpa. KÄnner att jag bara måste ha dom här sakerna, när jag har köpt det här kommer jag vara pank som f*n! usch..


alla bilderna är tagna från Gina Tricot.

grymmast tillsamans!





spola fram till 2.50 om du inte orkar se allt innan...

inte mer snö!

JÄVLA SNÖ :(
blir helt galen, nu har det snöat hela dagen. fan assoe...

Nu drar vi till stan med vicky!


skriver antagligen imårn ;)

alice in wonderland!

Har just kommit hem efter att ha kollat på Alice i underlandet. och jag kan ju bara säga att den var sjukt bra! Men ska äta snart så ska kila, puss!

eftermiddagen

tja
har just kommit hem från skolan, typ. Klockan 19.00 ska vi kolla bio med Vicky och kanske jennifer, vi ska iaf se alice i underlandet. hahah kommerbli super.
Så ska fixa klart mig nu, puss!
Juste, hade ju det där jävla provet idag om optik. Va skit koonstigt, fatta inget...

pallla..?

sitter här, igen.
ska ha träning klockan 7 men vafan pallar absolut inte, är som en jävla disktrasa, as trött typ. Sen är det de här äckliga optikprovet imårn, om inte lasse hade blitt sjuk hade jag sluppit plugga på min lediga dag! SKIT!

men hej vilken vacker bild!

onepice

Var inne på en blogg där en kille  vart inne på en Norsk blogg osm ahde hissat den här klädesplagget. Och jag venne, jag tycker att den så rätt cool ut faktiskt och skön! Den finns i många fina färger också men jag vet inte riktigt, är lite 50/50 om jag tycker den är fin eller inte.
Du kan i alla fall hitta den här!

bilder kommer!

tjafan..
har just ätit och har nu kommit hem från alltihoppa som hänt i helgen.
Det började hos izza med min bebis mikk på fredagen. Vi va typ ute och så och ja vi hade hur sjukt kul som helst vi somnade iaf fyra elr någe. haha helt galet. Sen nästa morgon så vakna vi och lalala, sen tog vi pendeltåget till Järfälla. Där gick vi till våran tränare Emma där även våran andra tränare Emy va på plats och där var redan louise. Men sen så kom alla andra osckå. Vi åt och kollade på Stick it och Smala sussie. Det var jätte kul och sen tillslut somnade vi klockan 5.. och vaknade av att nån jävel höll på med pumpen typ halv 9?! men jag försökte koppla bort det och somna om, vilket inte gick så bra. Men sen va vi där och blev hämtade klockan 12 av mammsen och nu hamnade man här.

Imorgon är vi lediga från skolan, skönt som fan. Kanske hittar på någe men ska iaf plugga till provet eftersom att det blev uppsjutet till nu på tisdag, suck.

helgen yaao

tjafan
sitter här och har just kommit hem från skolan. Ska snart upp och fixamig för att sedan åka till Bålsta till Izabell och där kommer även Mikk vara. Aja spenderar natten där och sen på lördagen ska alla vi 4:a ta tåget till Järfälla för att sova hos våra tränare. Så kommer inte kunna uppdatera.
ciao.

uppdateringen..

FÖRLÅT FÖR DEN USLA UPPDATERINGEN!
men har tränat stenhårt till provet imårn och ah kan de knappt..usch. Kanske skippar träningen idag för att plugga..
Men ska bara visa att vi lever och sak uppdatera mer och så nu, men vi hörs!
newfound lover:
ÄLSKAR LÅÅÅÅTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drar till skolan

ah nu ska jag dra till skolan, annie stannar ju hemma eftersom att man alltid är ledig en dag efter falun, lyckosen. Men skönt att ha henne, berättar mer om helgen senare, pussssss!

redovisningarna

Redovisningarna idag gick faktiskt bra! Klarade musiken bra med emma och Amelia. men Samme den jäveln satt och gjorde grimarser så jag typ stod och garavade. hahah. Franskan gick också bra, blev godkänd och ska redovisa andra delen nästa vecka typ!
Annars idag är jag bara förkyld, låter som en jävla kråka så kan inte träna eller nått så får sitta här hemma.

bilder från sommaren 09

jag kräver sommar!
jag vill vara brun + ha långt hååår!

hej osminkade bilder! ojj fyfan vad mkt hårspray ;s
den tiden vetni(y)

förlåt för dålig uppdatering

Hej och förlåt för en dålig uppdatering! Men jag har faktiskt ett privat liv också, riight? I alla fall så håller designen fortfarande på och den är hemsk för tillfället, usch! Men de kommer.
Iallafall imprn i skolan ska jag redovisa en del av franska 8, de är om fordon, kan faktiskt alla. Sen ska jag och Emma även redovisa musiken, jag säger bara en sak, fyfan. Det vet jag inte alls hur det kommer att gå, eftersom att vi inte hitta nån fakta alls kommer vi säkert bara få G, hahah och båda ska ha VG och jag ska egentligen ha MVG, men eftersom att man bara kan få högst VG på denna så, men hahah, vi får se hur det går. Nervös som fan i alla fall..
Pallar inte skriva mer.
ppppuuuussssss!

Despina Vandi - opa opa


"You are the one that I desire, 
You are to me so irresistible,
You're touch can set me right on fire 
And I can be so unpredictable

oh, oh, oh passion, yeah passion
I feel it deep inside when you're so close to me
passion, yeah passion 
take me in your arms and I will make you sing

Opa Opa, Opa Opa 
Opa let's get together
Opa Opa, Opa Opa 
let's dance in sunny weather
Opa Opa, Opa Opa 
this time we'll stay forever
Opa Opa, Opa Opa 
Oh you make me oops oops

All that I feel is this attraction 
That is moving me so close to you
Now is the time I need some action
Come over here show me the best of you

oh, oh, oh passion, yeah passion 
I feel it deep inside when you're so close to me
passion, yeah passion 
take me in your arms and I will make you sing

Opa Opa, Opa Opa 
Opa let's get together
Opa Opa, Opa Opa 
let's dance in sunny weather
Opa Opa, Opa Opa 
this time we'll stay forever
Opa Opa, Opa Opa 
Oh you make me oops oops

Opa Opa, Opa Opa 
Opa let's get together
Opa Opa, Opa Opa 
let's dance in sunny weather
Opa Opa, Opa Opa 
this time we'll stay forever
Opa Opa, Opa Opa 
Oh you make me oops oops

Opa Opa, Opa Opa 
Opa let's get together
Opa Opa, Opa Opa 
let's dance in sunny weather
Opa Opa, Opa Opa 
this time we'll stay forever
Opa Opa, Opa Opa 
Oh you make me oops oops"

helgerna framöver

rubrik?

tjjaa
sitter här nu och kollar runt lite på datan. Juste, för alla er som inte vet vad cyberlink youcam är så är det ett väldigt bra program som man kan ta kort med webcam och även göra filmer i. Men som sagt lyckades jag inte ladda nerdet igår. blir fan skogstokig!
Idag så åkte i allafall annie till Falun så nu är det bara jag kvar som kan skriva. Men hon kommer hem på fredag. DÅ kanske alla bilder från Falun kommer? Ska iallafall lägga upp dom, har ju lovat det, puuh!
siiimmma luuugntt!
ser ut att ha sjuuuukt korthår på bilden fan ;S