gårdagen/dagen

HEJ!
Förlåt för en dålig uppdatering men har inte hunnit uppdatera , har varit ganska mycket på sistone. I alla fall så åkte vi aldrig till STHLM för alla tåg var inställda, buhu. Vi åkte till v-rås istället och där blev det inköpt lite saker. Kan komma bilder senare.

Igår sov vi hos sofia med Ida. När vi kom dit så åt vi och sen så åkte vi in till coop för att köpa godis och juice. Sen så åkte vi hem till Sofia och så kom Wictor och Patrick. Alla vi kollade film och sen så var dom lov att cykla hem fem över ett nån gång på natten. När dom hade gått så satte vi på Sommaren med Göran, sjukt drym film och sen somnade alla.

Vaknade idag ungefär halv tolv. Gick upp åt tacoköttfärs med makaroner, gräddfil, ketchup och grönsaker... Vi satt vid datorerna ett tag och pratade i telefon med Linus men sen bestämde vi oss för att kolla på HippHippHora. Sen blev vihämtade av mamma 5. Så hem duscha och sen dunsade ner här.

Kvällen/natten kommer spenderas i Vickys utehus, grymt chill. Men pallara inte skriva mer nu, hålle på att på skrivkramp, hah.
PUSS!


IDUR                                                                 FIUA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: