helgen

Förlåt för dålig uppdatering men har varit så social i helgen så har inte hunnit uppdatera här!

Fredag; Efter skolan så åkte vi, amelia och emma till v-rås. Köpte 2 cardigans från gina tricot och en från HM, Isadora rouch, ett hårband från HM, bh:ar med mer. Kommer inte rikgit ihåg allt, haha. Tog ett till hål i örat också, frymt ont som dom två förra. I alla fall så åkte vi hem sen och badade badkar och snacka och sen såg vi på Saw 2 och somnade sen.

Lördag; Vaknade runt 9, seeegt. Vi gick upp och åt frukost och sen fixade vi oss och åkte in till cupen i i-huset. Träffade Catta där och sen åkte Amelia och Emma hem och vi och Catta gick till coop och köpte tuggummi och sen åkte vi hem och chillade tills Fanny kom. Då fixade vioss lite fort och sen åkte vi in till cupen igen och var där med Vicky, Catta oh  Fanny. Klockan 9? Åkte vi hem till Fanny där vi kollade på TV osv, somnade sen.

Söndag; Vaknade kanske runt 11 och gick ner och åt frukost och sen så typ var vi inne på datan och kollade. Vi kollade på Saw 2 med Fanny sen, haha. Tajtigt. Sen tog vi kort, såg ut som en röv på alla, kul.. Mamma hämtade oss sen och vi åkte hem och spelade guitar hero 3, brist på liv, hehe. Maria packade och sen åkte hon på träning. Jag var lov att stanna hemma pga ont i halsen och huvudet, blä. Gjorde rent åt marias hemska djur också, så snällt gjort av mig. Och kom nu nyss ut från duschen.

Så har våran helg sett ut, hitills ;)
Ska i alla fall lalala runt lite mer på internet nu och imårn åker maria iväg till Falun, kommer döööö =(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: