hela underbara helgen

Upddateringen har varit usel, sorry about that.

Har ju hunnit varit Valborg och allt och vi började den med att vara med Vicky. Vi var hemma hos henne och vi fixade oss osvosv. Vid halv sex blev vi in skjusade till Envallen. Där vi var i kanske fem minuter. Vi gick i alla fall upp till pilot backen där BJ, Oliver, André, Gustav x3, Ludwig, Fredrik, Matte, Markus, Dennis och Jonas var. Dom krökade lite och så. Dom typ sjöng snapsvisor osvosv. Och sen började det regna så vi gick in i skogen för där fanns det tydligen en pressening mellan några träd som man kunde varaunder så att man inte blev blöt. Men direkt när vi kom dit så lägger sig BJ på den så att den går sönder och vi hade inget regnskydd mer, great! Sen gick vi i alla fall hem till Gustav S och då kom Daniella, Joanna och Emma och sen lite senare kom Rebecca och Lowa. Sen kom Rebecka T och hämtade André också. Där var vi ett tag och sen åkte vi hem runt halv tolv! =)

Igår dvs Lördag så var vi med Vicky och sen åkte vi in till Lukas där hans Märsta kompisar Felix, Ivan och Adde var. Vi var med dom, kollade film, spelade TV spel, som man faktiskt råkade var grym på.. Vi gick därifrån kanke halv åtta då vi drog till Jonas där Dennis, Matte,  Gustav x2, BJ, Oliver, Daniella, Emma och Isabelle var. Vi var ute ett tag och sen gick vi in och kollade på film. Sen åkte vi hem klockan tio. Och Vicky sov här då. 

Idag har vi inte gjort någonti5ng, Bara kollat iflm och latat oss. Sen åkte Maria och Vicky ibäg på träning och jag blev ensam kvar, suck. Ska väl snart äta kvälls mat antar jag och sen efter det är de ska man väl bara sova. Vaknade ju väldigt tidigt idag, halv nio lix :o


Jag älskar dej min underbara vän!
Maria ärsnygg när hon sminkar sig, raurw! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: